Vanderhaeghen, voorsprong door service en vertrouwen

Nieuw of tweedehands

Opzoek naar een betrouwbare nieuwe of tweedehands wagen?

Bij ons ben je aan het juiste adres! Garage Vanderhaeghen is een familiebedrijf met bijna 30 jaar ervaring in de automobiel sector!!  Wij beschikken steeds over een ruim aanbod stockwagens.  Zo kun je genieten van speciale stockprijzen en worden de wachttijden beperkt. 

Ons verkoopsteam helpt je met plezier de juiste wagen te vinden die aan alle behoeftes voldoet! Je huidige wagen overlaten? Geen probleem, wij zorgen dat je er de beste prijs voor krijgt!  

In de indrukwekkende halfronde toonzaal vind je een ruime keuze aan nieuwe wagens.  Wij hebben steeds demowagens in verschillende modellen, zowel personen- als bedrijfswagens lopen, die je na een testrit volledig overtuigen! Hier een testrit aanvragen.

Je kunt jouw superwagen van maandag tot vrijdag van 7u30 tot 18u 30 komen uitkiezen.  En zelfs op zaterdag zijn wij open in de voor- en namiddag! 

Als verdeler van een sterk fleet-merk besteedt Garage Vanderhaeghen continu de grootste zorg aan zowel bedrijven als particulieren.

Voorsprong door service en vertrouwen

Meer dan 25 jaar zijn wij gekend als de Volkswagen garage in regio Kortijk met een uistekende service. Niet enkel onze persoonlijke aanpak en snelle service worden gewaardeerd, maar ook de familiale sfeer weten onze klanten te apprecieren.

Ons receptie team staat altijd ter beschikking van onze klanten om hen de beste service te garanderen!

Bij ons kunt u uw wagen met een gerust hart laten herstellen en onderhouden.